Net zo betrokken en loyaal als we zelf zijn naar onze klanten!

Als ondernemer ben je liefst bezig met je bedrijf. Jouw product en je klanten staan centraal. Zij hebben recht op al jouw kostbare tijd en aandacht. Zaken als internet, hardware, software en digitale veiligheid zijn instrumenten die je nodig hebt om je ding goed te kunnen doen. En die instrumenten moeten het gewoon doen. Punt.

Maar wat als het eens even niet werkt? Wat als je monteur belt, omdat hij geen bonnen meer kan maken? Dan is het fijn als je een vaste partner hebt die jou volledig ontzorgt en het probleem zo snel mogelijk oplost. A&V ict is dé dienstverlener voor het MKB, die alles regelt op gebied van ict. Snel en vakkundig.

Stefan Gorissen is erg gecharmeerd van de werkwijze bij A&V ict: “Wij zochten een partner die net zo betrokken en loyaal is als wij zelf zijn naar onze eigen klanten. Een bedrijf waar je 24/7 terecht kunt en die kennis en kunde combineert met een correcte prijsstelling.” Stefan is eigenaar van Gorissen Bedrijfskeukens. Een familiebedrijf dat al vier generaties lang kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte keukenoplossingen biedt aan uiteenlopende opdrachtgevers in onder andere de horeca, (zorg-)instellingen en scholen. “Wij focussen met name op (Zuid-)Limburg, zodat wij kunnen garanderen dat onze servicedienst nog dezelfde dag op locatie is in geval van een storing of defect. Dat verwacht ik van onze partners ook.”

Na 25 jaar was het tijd voor een nieuwe ICT-partner. “Met A&V was er meteen de juiste klik. Zij hebben de verouderde servers vernieuwd en verzorgen nu eigenlijk alles op gebied van ict.Hardware- software, advies, onderhoud, backup, beveiliging van email-verkeer. Ik heb er geen omkijken meer naar. Is er een probleem, dan hoef ik maar te bellen en het wordt opgelost.” Swen Habets, medewerker van A&V ict, licht toe: “Wij zijn het enige aanspreekpunt voor de klant, maar werken wel samen met meerdere partijen. Kunnen wij het probleem zelf niet oplossen, omdat het bijvoorbeeld bij de softwareleverancier ligt, dan schakelen wíj met de juiste partner. Zonder tussenkomst van de klant, die hoeft hiermee niet onnodig belast te worden.”

"Wij zochten een partner die net zo betrokken en loyaal is als wij zelf zijn naar onze eigen klanten"

Stefan Gorissen
Eigenaar Gorissen Bedrijfskeukens

Focus op je eigen vakgebied

“Eerlijk gezegd heb ik meer verstand van bedrijfskeukens en dat is ook precies waarmee ik me liefst bezig hou,” lacht Gorissen. “Het is fijn om een competente en betrokken partner te hebben, waarop je blindelings kunt vertrouwen als er eens een kink in de kabel komt. Ik weet dat zij het snel en vakkundig oplossen.”

Neem contact op
met een van onze specialisten.

Contact

Bekijk ook andere cases