A&V ICT: Maakt het simpel

Als ondernemer bent u afhankelijk van uw ICT. De ontwikkelingen op dat vlak volgen elkaar in razendsnel tempo op. U wilt uw ICT dan ook goed geregeld hebben. Maar u heeft geen tijd om u bezig te houden met zaken als back-ups, updates, beveiliging, etc. Een betrouwbare en flexibele ICT-partner is dan essentieel. A&V ict denkt met u mee. Zodat u uw werk slimmer, sneller, beter en efficiënter kunt doen.


A&V ict handelt vanuit dit besef bij het creëren van een ICT-omgeving waarin mensen optimaal kunnen samenwerken, door een perfect passende, gebruiksvriendelijke infrastructuur te bedenken, te leveren en te onderhouden.

De ervaren ICT-professionals van A&V ict bieden al jarenlang vooruitstrevende antwoorden op het gebied van netwerk-, server- en werkplekbeheer en cloud oplossingen. De kernactiviteiten zijn ‘Software integratie & maatwerk’ en ‘Kantoorautomatisering & cloud oplossingen’.
 

Deskundig
Onze dienstverlening, in welke vorm ook, kenmerkt zich door het hoge niveau van vakkennis en ervaring van onze medewerkers. Wij ontwikkelen ons voortdurend en zijn up-to-date. Daardoor kunnen wij u steeds de best passende oplossing(en) bieden.

Persoonlijk
Een persoonlijke benadering. Daar draait het bij ons om. Naar onze opdrachtgevers, naar onze partners en naar elkaar. We investeren continu in een duurzame samenwerking. Alleen op die manier is het mogelijk om tot de beste resultaten te komen.

Flexibel
Oplossingen moeten optimaal afgestemd zijn op uw wensen en uw bedrijfsprocessen. Daarom is alles bespreekbaar. Tijdens, maar ook buiten reguliere kantoortijden.