Groepsfuncties

Groepsfuncties in de ‘cloud’ zoals e-mail, chat of andere manieren om samen te werken, zijn echt in opkomst. Daarbij maakt het niet uit waar u bent. U kunt altijd bij uw mails of documenten. Natuurlijk wilt u wel dat het veilig is. Daar zorgen wij voor. Heeft u vragen of werkt uw clouddienst niet? Dan zijn wij uw directe aanspreekpunt.

Mailen en samenwerken of chatten
Checkt u uw e-mail graag vaak en overal? Dan is e-mail in de ‘cloud’ ideaal. Maar er zijn nog meer voordelen. Als u informatie wilt uitwisselen met iemand buiten uw bedrijf bijvoorbeeld. U zet de bestanden in de ‘cloud’ en ze zijn gewoon beschikbaar. Daarbij kunt u zelf online aan uw documenten werken. Met de chat-functie stuurt u snel en gemakkelijk berichtjes die meteen op het scherm van de ontvanger verschijnen. Chat is laagdrempelig en ideaal als u snel een reactie wilt ontvangen.

Microsoft en Google
A&V ict werkt met Microsoft (Office 365 en Outlook) en met Google (Google Drive en Gmail). Wij helpen u graag om uw mail- en dataverkeer goed en veilig te laten verlopen. Zijn er problemen? Dan lossen wij die voor u op. U hoeft dus geen mails te sturen naar Google of Microsoft hopend op een snel antwoord…

Uw voordeel:

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Altijd een direct aanspreekpunt
  • Documenten delen met personen buiten uw bedrijf
  • Online werken in uw eigen bestanden
  • Gemakkelijk en snel berichtjes sturen via chat

A&V ICT
Burg. Cortenstraat 37
6226 GP Maastricht
T 043-3629222
F 043-3620105