Software ontwikkeling

U wilt uw klant nog beter bedienen óf u wilt uw bedrijfsproces efficiënter en sneller maken. Misschien gaat u samenwerken en wilt u twee verschillende systemen koppelen. Al deze voorbeelden vereisen koppelingen waarbij software ontwikkeling essentieel is. Niet alleen in uw eigen benadering, maar ook in de software die u hierbij ondersteunt.

Loopt de communicatie binnen uw bedrijf niet vlekkeloos? Is er nog veel te verbeteren betreffende het systeem? Welkom bij A&V ict. De specialist in de voor u onbekende materie. Wij zoeken samen met u door middel van een intensieve samenwerking in een compact tijdsbestek naar een duurzame software oplossing. Koppelingen tussen nieuwe en bestaande software pakketten (ook software in de cloud) en applicatieontwikkelingen kunnen wij als Microsoft gecertificeerde medewerkers professioneel voor u in kaart brengen. Tevredenheid van de klant staat hoog in het vaandel.

Maatwerk webapplicatie

Standaardoplossingen? Dat komt niet in ons vocabulaire voor! Op maat gesneden, gebruiksvriendelijke, betaalbaar en tastbare eindproducten ontstaan door collectief met u samen te werken.

Database koppelingen

Ook voor het koppelen van een website aan een database moet je gebruik maken van programmeertalen. Zo blijft uw bedrijfsproces compact en werkzaam. Bijvoorbeeld de koppeling van een boekhoudsysteem, CMS (Content Management Systeem) en ERP (ondernemingsbreed georienteerde standaardinformatiesysteem voor logistiek, financien en administratie).

Cloud oplossingen

Email checken waar u ook bent, synchroniseren van vergaderingen en agenda’s met uw medewerkers als u onderweg bent. Dit zijn cloud oplossingen waardoor de productiviteit van uw onderneming verhoogt kan worden. Cloud biedt een groot voordeel waarover uw onderneming kan beschikken.


A&V ICT
Burg. Cortenstraat 37
6226 GP Maastricht
T 043-3629222
F 043-3620105