Software integratie & maatwerk

A&V ict helpt u graag om uw bedrijf zich te laten onderscheiden van uw concurrenten. Dit doen we door software op maat voor uw bedrijf te ontwikkelen, waardoor u net dat beetje extra kunt betekenen uw klanten.

Applicatie ontwikkeling

Standaard software voldoet niet altijd aan al uw wensen. In dat geval kunnen we de software op maat voor u maken of zelfs een aparte applicatie voor uw bedrijf ontwikkelen.

Integratie en koppelingen

Wellicht beschikt uw bedrijf al over meerdere applicaties. Maar vaak leiden die ieder een eigen leven, terwijl integratiemogelijkheden en koppelingen een meerwaarde kunnen zijn. Onze specialisten helpen u graag om deze meerwaarde te verwezenlijken.

Processen en workflows

Voor het vereenvoudigen en automatiseren van processen, (digitale) formulieren en workflows bent u bij ons aan het goede adres.

Applicatiebeheer, overname & doorontwikkeling

Het beheer en onderhoud van uw software neemt vaak veel zorg en tijd in beslag. A&V ict neemt dat graag van u over. We gaan daarbij nog een stapje verder en bieden de mogelijkheid om de doorontwikkeling van een applicatie over te nemen.

Techniek en meer

Als u een nieuwe feature, hoogwaardige applicatie, koppeling of mobiele app wilt ontwikkelen of zelfs voor een complete digitale transformatie van uw organisatie, dan heeft A&V ict alles in huis om u daarmee te helpen.