Kantoorautomatisering & Cloud oplossingen

Kantoorautomatisering en de ‘cloud’ zijn tegenwoordig de basis van de ICT-infrastructuur van een bedrijf. A&V ict zorgt op diverse vlakken dat deze basis voor uw bedrijf optimaal is.

Telefonie

Ook in een digitale wereld, blijft telefonische bereikbaarheid essentieel. Onze medewerkers weten welke moderne mogelijkheden er zijn en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hardware en software

De variaties in hardware en software zijn eindeloos en daardoor vaak amper te ovezien. Laat onze specialisten uitzoeken, welke hardware en software het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Connectivity en security

Een veilig, betrouwbaar en stabiel netwerk klinkt vanzelfsprekend, maar om dat te bereiken is een professionele aanpak nodig. Maak daarvoor gebruik van de kennis en kunde van A&V ict.

Kennis, beheer en support

Voor kennis, beheer en én support kunt u bij ons terecht. Dus u hoeft niet ook nog op zoek naar andere partners, maar heeft met A&V ict één aanspreekpunt voor al uw vragen op ICT-gebied.

Cloud oplossingen

A&V ict kan u helpen met het maken van de juiste keuze op het gebied van cloud oplossingen. Wellicht bent u al bekend met diensten als Google G Suite, Office365, Sendgrid of Online backup. We adviseren de juiste dienst voor uw bedrijf en richten deze vervolgens in.